Projectontwikkeling bij Insure Invest

Projectontwikkeling staat bij Insure Invest synoniem voor kwaliteit, klantgerichtheid en creativiteit. Maar vooral voor een open houding. Dankzij een frisse geest en ambitieuze mindset streven we naar een absolute meerwaarde in ons vak. Dat betekent: geen platgetreden paden bewandelen, maar op innovatieve wijze meedenken met onze klanten en aandacht hebben voor minder voor de hand liggende opportuniteiten.

Bij Insure Invest hebben we aandacht voor de ecologische uitdagingen van onze maatschappij, zoeken we creatief naar oplossingen en zijn we te allen tijde op de hoogte van de nieuwste technieken. Enkel door buiten de lijntjes te kleuren komen de meest originele projecten tot stand.

Onze visie is dan ook een visie die aandacht heeft voor de uwe én die van onze samenleving. Ontdek alvast onze projecten in uitvoering en onze eerdere realisaties. Is uw interesse gewekt? Contacteer ons dan, en we bekijken samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Projectontwikkeling

Volg ons op Facebook

WAAROM INSURE INVEST?

  • Kwaliteit. Regionale aannemers en leveranciers die er de hoogste standaarden opna houden.
  • Klantgerichtheid. Uw visie telt. Samen met onze klanten zoeken we naar de beste oplossingen.
  • Creativiteit. De ambitie om innovatieve projecten te verwezenlijken.

Insure Invest ( a brand of CGO bvba) is onderworpen aan de deontologische code van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars. Erkend Vastgoedmakelaar met BIV nr. 50.50.39 Land van toekenning is België. Adres BIV : Luxemburgstraat, 1dd6B, 1000 BRUSSEL. KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV

Projectontwikkeling

Contact Info

Insure Invest
(A brand of CGO bvba)

P. Christiaensstraat 2/2
B-9290 Berlare

0499 75 80 61
info@insure-invest.be

BIV: 505039
BTW: BE 0893 467 394