Investeerders

Bent u investeerder en op zoek naar een betrouwbare en ruimdenkende vastgoedpartner? Dan hoeft u niet langer rond te kijken.

Investeren in vastgoed kent een veilige reputatie. Uw geld komt in een stabiele markt terecht die een hoger rendement garandeert dan eender welk spaarboekje. De vraag is niet óf u wil investeren in vastgoed, maar hoe en met welke partner.

Bij Insure Invest hebben we wellicht de troeven in handen die u zoekt. Onze visie illustreert onze ambitieuze aanpak. Met een voorkeur voor frisse en vernieuwende projecten, voor verrassende opportuniteiten en voor creatieve oplossingen bent u in Berlare aan het juiste adres.

Bovendien zien wij projectontwikkeling niet als eenrichtingsverkeer. Insure Invest is een vastgoedpartner in de letterlijke zin van het woord. Wij streven ernaar om onze visie te verenigen met de uwe. Aarzel niet om ons te contacteren en te vertellen wat u in gedachten heeft. Samen creëren we een succesverhaal.

Contacteer ons

Bent u investeerder, aannemer of leverancier en geïnteresseerd in een vruchtbare samenwerking met een creatieve projectontwikkelaar? Contacteer ons dan vrijblijvend voor meer informatie.

 1. Velden met een * zijn verplicht.
 2. Voornaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 3. Achternaam*
  Invalid Input
 4. E-mailadres*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 5. Telefoon*
 6. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 7. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
 8. *
  Invalid Input

Projectontwikkeling

Volg ons op Facebook

WAAROM INSURE INVEST?

 • Kwaliteit. Regionale aannemers en leveranciers die er de hoogste standaarden opna houden.
 • Klantgerichtheid. Uw visie telt. Samen met onze klanten zoeken we naar de beste oplossingen.
 • Creativiteit. De ambitie om innovatieve projecten te verwezenlijken.

Insure Invest ( a brand of CGO bvba) is onderworpen aan de deontologische code van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars. Erkend Vastgoedmakelaar met BIV nr. 50.50.39 Land van toekenning is België. Adres BIV : Luxemburgstraat, 1dd6B, 1000 BRUSSEL. KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV

Projectontwikkeling

Contact Info

Insure Invest
(A brand of CGO bvba)

P. Christiaensstraat 2/2
B-9290 Berlare

0499 75 80 61
info@insure-invest.be

BIV: 505039
BTW: BE 0893 467 394