Over ons

Als projectontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van duurzame en vernieuwende bouwprojecten die volgens de hoogste kwaliteitsnormen gerealiseerd worden. 

Zo werken wij uitsluitend met regionale aannemers en leveranciers. Met elk van hen onderhouden wij een goed persoonlijk contact, zodat we er zeker van dat ze precies dezelfde waarden en kwaliteitseisen hanteren als Insure Invest. Enkel en alleen bekwame vakmensen krijgen op die manier toegang tot uw werf.

Niet alleen tussen projectontwikkelaar enerzijds en aannemers en leveranciers anderzijds zijn korte communicatielijnen van groot belang. Ook wat onze klanten en investeerders betreft, staat communiceren centraal. Een goed project staat of valt immers met een glasheldere communicatie. Daarom interageren wij voortdurend met onze klanten. Wij luisteren naar u, informeren u bij iedere stap en zoeken samen met u naar de meest originele oplossingen.

Kwaliteit, klantgerichtheid en creativiteit zijn dan ook de pijlers waarop Insure Invest gebouwd is. Bent u investeerder en wenst u in zee te gaan met een innovatieve en ambitieuze projectontwikkelaar in de regio rond Berlare? Ontdek dan meer over onze visie of neem persoonlijk contact met ons op. Wij ontmoeten u graag.

Volg ons op Facebook

WAAROM INSURE INVEST?

  • Kwaliteit. Regionale aannemers en leveranciers die er de hoogste standaarden opna houden.
  • Klantgerichtheid. Uw visie telt. Samen met onze klanten zoeken we naar de beste oplossingen.
  • Creativiteit. De ambitie om innovatieve projecten te verwezenlijken.

Insure Invest ( a brand of CGO bvba) is onderworpen aan de deontologische code van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars. Erkend Vastgoedmakelaar met BIV nr. 50.50.39 Land van toekenning is Belgiƫ. Adres BIV : Luxemburgstraat, 1dd6B, 1000 BRUSSEL. KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV

Projectontwikkeling

Contact Info

Insure Invest
(A brand of CGO bvba)

P. Christiaensstraat 2/2
B-9290 Berlare

0499 75 80 61
info@insure-invest.be

BIV: 505039
BTW: BE 0893 467 394